onsdag den 21. december 2011

5 tips til hvordan man kan undgå at blive fanget, når de vælger en bryllupsfotograf


5 tips til hvordan man kan undgå at blive fanget, når de vælger en bryllupsfotograf

Ved hvert bryllup er der masser af mennesker med kameraer, herunder også med dyre SLR. Enhver kan du tage billeder af brylluppet, og ikke behøvede at have en professionel. Men kun en god fotograf vil udføre for dig, hukommelse, som du vil nyde hele dit liv og smil fra øre til øre huske denne store dag. Men hvordan man kan finde den rigtige fotograf for din drøm bryllup?


Bryllupsbilleder vigtigere end mad til gæsterne


Jeg fotograferede et bryllup for nylig, hvor ved siden af mig (hoved fotograf) fotograferer også udført privat gæster. Jeg talte tre Nikony D300s med dyre objektiver, Canon 550D, Sony A200, Nikon Coolpix P100 UltraZoom, nogle billigere og nogle Olympus digitale kameraer og videokameraer. Hvis situationen er virkelig kritisk, og kan ikke tillade dig unikke fotos fra brylluppet, selvfølgelig, spørg dine venner gratis foty.

Bryllupsfotografering - hvilket udstyr skal jeg vælge? 


Men hvis brylluppet er planlagt med hovedet, sund fornuft og en god tid, kan jeg ikke forestille mig, at fotografen ikke bruge en skilling.

Smuk kjole, stor salon, god musik og velsmagende mad, smukke design borde - alle de væsentlige elementer i en vellykket bryllup, der tager hensyn til hvert par. Men fortæl mig - som et år, vil fem eller 20 år kan huske alt dette? Ophold på de fleste korte hukommelse øjeblikke, og den atmosfære, der herskede der. Fotografier vil vare i årevis, og vil være den bedste souvenir fra denne vidunderlige dag.
Hvor mange bruger deres penge på fotografen? Det afhænger af dine evner og krav til fotos. Nogle hævder, at pengene til en god fotograf skal være omkring 10% af brylluppet. 

En god plan er grundlaget for ægteskabet. Kendte fotografer har booket datoen for et par måneder, og nogle gange endda et år frem. Hvis du ønsker at han ville tage sig af dine bryllupsbilleder på rapporten til ham så hurtigt som muligt. Jo længere vi udskyder valget af fotograf og bestemme det nederste chancerne for at vælge den rigtige.

Fang en fotograf i netværket


På internettet, eller på internettet, men også et netværk af venner. Først spørger rundt kendte par, som har været gift for hinanden. Den bryllupsfotografering industrien er en stor del af ordrer, der træffes af kommandoen, og det er ganske god mulighed. Du er velkommen til at spørge sine venner, som en fotograf wywiązywał deres pligter, om han var punktlig, havde et godt syn af sessionen, hvis ikke forstyrres for meget under brylluppet, hvor hurtigt leveret fotos og album klar og i sidste ende, og hvor mange tager. Når ustalicie få navnene på potentielle kandidater kontrollere på internettet. Hver respekt for sig selv fotograf har nu deres online-portfolio, eller i det mindste fotoblog.

10 mest almindelige fejl unge fotografer [Guide]

Det er altid værd at se for dig selv fotografer på internettet. Der kan du hurtigt sammenligne antallet af ansøgere - deres kreativitet, og penge.

Ingen kontrakt eller flytte

En ærlig, fair aftale med bryllupsfotograf er den første ting du skal gøre, når de skal vælge den rette person. Fair aftaler er der for at beskytte os, og ikke begrænses. Men, for at beskytte begge parter og ikke til at bruge en frem for en anden. Husk omhyggeligt at læse hele dokumentet.

Hvis fotografen ikke foreslår at kontrakten eller, endnu værre, nægter at udstede / underskrive alvorligt og tænke over hans valg.


Vi underskrive en kontrakt, selvom fotografen er din nære ven. Forstå princippet om, at kontrakter er at beskytte os, skulle ven eller kollega være endnu mere afhængige af din gode. Især fordi de fleste opstår tvister mellem venner lige ved penge og interesser. Altid noget kan gå galt - du kan blive syg og udskyde brylluppet, vejrforholdene ændre på en samling eller andre omstændigheder gør, skiftende arbejdsforhold. Aftalen vil hjælpe med at forudsige, hvad de skal gøre i denne situation. Lad ikke kontante ødelagte venskaber og bekendte.
Et par spørgsmål, der er værd at fotografen et valg af opgaver

Hvor mange bryllupper fotograferet så langt? (Hvis ikke år, fordi i løbet af året for du kan skyde en eller to bryllupper)

Hvad er stilen, og om det passer os (men det er et spørgsmål til damp ;))
Kan du vise os alle, er klar album? Alle kan vælge flere bedste fotos, og der er intet galt med det. Værre, hvis sådanne gode skud er 1 eller 2 på hver album, og resten er tilfældige skud.
Har fotografen har en assistent eller arbejder med en anden fotograf? Har du til at betale ekstra for det ekstra?

Hvor lang tid tager det at blive klar til et album?

Er de billeder vil være tilgængelige senere i albummet dedikeret til internettet?
Har du samtykke til fotografer i kirkerne? Det er bedre at undgå den situation, hvor præsten ikke enig i, at fotografen tog kameraet i kirken, fordi de passerede en relevant uddannelse. Eller spørge en præst eller kræve sådanne dokumenter.
Hvor meget udstyr tager med ham? Fotograf rejser med lastbil reoler, lamper, bærbare computere og sager kan forstyrre et intimt bryllup.
En ting mere - det er bedre ikke at stille spørgsmål som "hvad er dit kamera", "Hvor meget er dit udstyr," osv. Nå, medmindre du hopper ud af den kompakte kamera fotograf ;)

Husk også, at tilrettelæggelsen af brylluppet, hvor vigtigt element er også en fotograf, er den første ting, der kom til at organisere parret sammen. Vælg en bryllupsfotograf sammen - sammen se hans arbejde, mødtes med ham, at skabe en vision.

Herunder er en liste over super dygtige danske bryllupsfotografer: